Támadó Harmad

Támadó Harmad

Szerződést hosszabbított az Atletico Madrid vezetőedzője

2023. november 11. - Majer Marcell

diego-simeone-head-coach-atletico-madrid-uefa-champions-league-group-b-match-ac-milan-club-atletico-de-231070224.jpg_800x534

Diego Simeone 2027 nyaráig meghosszabbította szerződését az Atletico Madrid csapatánál, jelentette be a klub hivatolos oldalán.

Az urugay-i tréner 2011 óta irányítja a spanyol fővárosi csapatot, és történelmük egyik legsikeresebb korszakán vezette végig a klubbot. Simeone irányítása alatt a Matracosok 8 trófeát is bezsebeltek, többek között kétszer álltak a spanyol LaLiga dobogójának a csúcsán, kétszer nyertek Európa Ligát és két alkalommal még a bajnokok Ligája döntőjébe is eljutottak, azonban a városi rivális Real Madrid mindkétszer meggátolta őket a legrangosabb Európai kupa megnyerésében. 

A tavaly decemberi VB döntő óta szárnyal az Atletico Simeone alatt és a tavaly őszi gyenge szereplés ellenére is tavaszra még a spanyol bajnokság bronzérmét is sikerült megszerezni és a második helyen végzett Real Madridtól is csak egyetlen ponttal maradtak el. 

Jelenleg a spanyol bajnokság 4. helyén állnak a Matracosok, továbbá a Bajnokok Ligája csoportjukat is veretlenül vezetik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr7018256313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása