Támadó Harmad

Támadó Harmad

Újabb fejlemények Xabi Alonso Madridba szerződéséről

2023. november 16. - Majer Marcell

Mint arról már korábban is lehetett olvasni, Carlo Ancelotti minden bizonnyal nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését. A Királyiak vezetősége a korábbi középpályást Xabi Alonso-t szemelte ki, aki jelenleg szárnyal Németországban, a Bayern Leverkusen csapatával.

A spanyol tréner szerződése 2027-ig érvényes a Madridiaknak az értesülések szerint mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha le szeretnék ültetni a legendás középpályást Carlo Ancelotti helyére. Az olasz transzferguru Fabrizio Romano értesülései szerint a "Gyógyszertáriak" 15 és 18 millió euró közötti összegért lenne hajlandó megválni a menedzsertől, kinek vezetésével a Bayern Münchent megelőzve a német bajnokság tabellájának első helyén állva várják a novemberi válogatott szünetet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr3418259593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása