Támadó Harmad

Támadó Harmad

Megszerezte az első gólját tétmeccsen a Real Madrid angol sztárigazolása

2023. augusztus 13. - Majer Marcell

A Real Madrid idén nyáron szerződtette a Borussia Dortmund csapatától az angol futball egyik legnagyobb reménységét, Jude Bellinghamet, 105 millió fontért. Az előszezon alatt Bellingham szinte minden mérkőzésen kapott szerepet. A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti, több különbőző szerepkörben is használta már a felkészülési időszak alatt, hiszen még keresi a megfelelő játékrendszert.

A Real Madrid augusztus 12.-én kezdte meg a idei La Liga szezont egy Athletic Bilbao elleni bajnokival. A mérkőzést 2-0 arányban a Real Madrid nyerte és Bellingham egy emlékezetes teljesítménnyel mutatkozott be első tétmeccsén. Bellingham végigjátszotta a mérkőzést és a 36. percben egy szöglet után megszerezte első találatát tétmeccsen a Real Maddrid mezében.

Jude Bellinghamnek minden bizonnyal jelentős szerepe lesz a Real Madrid idei szezonjában, hiszen a spanyol fővárosiak még nem igazoltak Benzema helyére egy klasszis kilencest. Joselu személyében már történt egy igazolás a támadó részlegbe, azonban a 33 éves csatár valószínűleg nem lesz képes egy az egyben pótolni a frissen távozó aranylabdást. Köztudott, hogy Florentino Perez terve a fiatal francia Kyliane Mbappé leigazolása, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy idén nyáron még nem fog megköttetni az üzlet. Minőségi kilences hiányában a Real Madrid egy gyémánt középpályával állt fel ezen a találkozón, ahol a gyémánt csúcsán, azaz a legtámadóbb szerepkörben Bellingham áll, így neki is fontos szerepe van a Madridi csapat támadásépítésében és a befejezésben is.

Vajon hány gólt, illetve gólpasszt fog tudni összegyűjteni az angol középpályás?

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr518192099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása