Támadó Harmad

Támadó Harmad

Megvan a Real Madrid következő edzője?!

2023. november 10. - Majer Marcell

A Real Madrid már egy ideje keresi Carlo Ancelotti lehetséges utódját, aki minden bizonnyal nem fogja meghosszabbítani az idény végén lejáró szerződését. Sajtóértesülések szerint a Királyiak már eldöntötték, hogy az olasz edző utódja a Real Madrid és a Bayern München volt középpályása Xabi Alonso.

A spanyol tréner remekel csapatával a Bundesligában, látványos és labdabirtoklásra épülő futballal. A Bayern Leverkusen csapatával elért teljesítménye felkeltette már több csapat érdeklődését is. A spanyol tréner szerződése 2026-ig van érvényben, azonban ha Alonso volt csapatai közül az egyik (Liverpool, Bayern München, Real Madrid) keresi meg, akkor, a sajtóértesülések szerint, életbe léphet egy záradék amely lehetővé teszi a klubváltást.

A spanyol közeg közel sem lenne ismeretlen Alonso számára, hiszen edzői karrierje kezdetén dolgozott a Real Madrid korosztályos csapatainál és a Real Sociedad kötelékében is. Alternatívaként felmerült másik 2 volt Real játékos is, Raul és Alvaro Arbeola. Jelenleg mindkét edző házon belül dolgozik. Raul a Real Madrid B-csapatának a vezetőedzője, amíg Arbeola alatt remekel az U-19-es csapat, akik a tavalyi szezonban veretlenül nyerték meg korosztályos bajnokságukat. 

Előrelépést jelentene Xabi Alonso kinevezése Carlo Ancelotti helyére?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr8318255127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása