Támadó Harmad

Támadó Harmad

Hosszú kihagyás után újra pályára lépett Schäfer András

2023. november 25. - Majer Marcell

Schäfer András 2022 Januárjában csatlakozott a német fővárosi csapathoz, az Union Berlinhez, amely színeiben eddig mindössze 33 mérkőzést játszott. Beilleszkedését, illetve kiegyensúlyozott teljesítményét rendkívül megnehezítették különböző sérülései, melyek miatt számtalan mérkőzést kellett már kihagynia. Klubbja végig kiállt a labdarugó mellett, segítve minél hamarabbi felépülését.

Sajnos Schäfer-t idén sem kerülik el a sérülések, először 2023. májusában, majd augusztásaban sérült meg súlyosan. A sikeres felépülés érdekében a magyar labdarugó több műtéten is átesett. November 25.-én léphetett újra pályára, először a 2023/24-es szezon során. A német csapat edzője Marco Grote csereként számolt Schäferrel a Bundesliga 12. fordulójában és a 67. percben 0-1-es állásnál küldte pályára az Augsburg ellen.

A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, ezzel az Union Berlin megtörte 9 mérkőzése tartó vereségi szériáját, amivel elmozdultak a tabella utolsó helyéről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr9718267319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása