Támadó Harmad

Támadó Harmad

A Barcelona mindkét portugál sztárigazolása megszerezte első gólját a hétvégi bajnokin

2023. szeptember 20. - Majer Marcell

A katalán klub az átigazolási ablak utolsó óráiban is aktív maradt és két kölcsönszerződés véglegesítésén is dolgoztak. A kiemelt célpont a Manchester Citynél létszám felettivé váló Joao Cancelo volt, akit a régóta fentálló szélsővédő problémák megoldására igazolták. A második, kissé váratlanabb igazolás, az Atletico Madridban szintén létszám felettivé váló Joao Felix volt, aki Madridban nemkívánatos játékossá vált, rossz kapcsolata miatt Simeone vezetőedzővel.  

Habár mindketten túl vannak már a bemutatkozáson az új klubbukban, egész eddig várni kellett az első találatukra. A LaLiga 5. fordulójában a katalán klub hazai pályán fogadta a Real Betis csapatát.

Mindkét portugál klasszissal kezdőként számolt Xavi és mindketten góllal háláták meg a bizalmat. Az 5-0-ás mérkőzésen Joao Felix kezdte meg a gólgyártást a 25. percben. Joao Cancelo a 81. percben tette fel a pontot az i-re egy gyönyörű találattal. 

Képes lesz a Barcelona ismét megismételni a tavalyi teljesítményüket a LaLigában?

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr4918218037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása