Támadó Harmad

Támadó Harmad

Megvan a Premier League első távozó edzője

2023. augusztus 09. - Majer Marcell

Kedd este jelentette be a Wolves csapata, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a klub spanyol vezetőedzőjével, Jolen Lopetegui-vel. A spanyol tréner 2022 Novemberében vette át a csapat irányítását és mindössze 9 hónap elteltével távozik is Wolverhamptonból. A szerződés felbontását belső problémák előzték meg, leginkább az igazolások terén, hiszen fontos kulcsjátékosok távoztak és eddig még egyetlen jelentős transzfer sem történt a klub háza táján. A klub az előző szezonban Lopetegui vezetésével sikeresen elkerülte kiesést, azonban az idei szezonban a bentmaradás már korántsem biztos.

Ezenfelül az időzítés is kifejezetten problémás, hiszen a Premier League startja előtt mindössze 3 nappal menesztették a vezetőedzőt, aki végigmenedzselte a teljes előszezont és a felkészülési mérkőzéseket is. A Wolverhampton csak Augusztus 14-én kezdi meg a szezont egy kifejezetten nehéz mérkőzéssel. A nyáron kifejezetten jól erősített Manchester United csapatához látogatnak.

A jelenlegi értesüléseink szerint Gary O'Neil veheti át a Wolves irányítását. A jelenleg klub nélkül tevékenykedő angol vezetőedző a tavalyi szezonban a Kerkez Milos-t leigazoló Bournemouth csapatát irányította.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr9718189931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása