Támadó Harmad

Támadó Harmad

Újabb spanyol tehetség igazolt Szaúd-Arábiába

2023. augusztus 27. - Majer Marcell

Az idei nyár legváratlanabb történése, a Szaúd-Arábia-i klubbok óriási költekezése volt, ami teljes mértékben átírta az eddigi szabályokat a futball világában. A nyár elején kezdődő trend szerint, az idősebb sztárok a kisebb csapatok helyett inkább választják a Szaúdiak rengeteg pénzt kínáló ajánlatait. Ami azonban sokkal aggasztóbb, hogy a Szaúdiak már a karrierjük közepén vagy éppen elején járó tehetségeket is sikeresen csábítanak magukhoz.

Immár hivatalos, hogy a spanyol futball egyik legnagyobb reménysége Gabri Veiga is csatlakozik az arab világba szerződő játékosok közé. A 21 éves spanyol középpályás az előző szezonban robbant be a gyengélkedő Celta Vigo csapatában. Egyes sajtóértesülések szerint, a játékosért több európai nagycsapat is bejelentkezett, többek közt még a tavalyi olasz bajnok Napoli is. Azonban az átigazolási ablak utolsó hetében megkörnyékezte a játékost az Al-Ahli csapata egy 3 év hosszú szerződéssel. A klub kivásárlási árat fizetett a spanyolért, ami ebben az esteben 40 millió euró, illetve egy 30 millió euró nagyságú csomagot kaphat kézhez a 3 év alatt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr3118202035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása