Támadó Harmad

Támadó Harmad

Ezért a csatárért áll sorba fél Anglia

2023. szeptember 19. - Majer Marcell

Hiába a nyári költekezés a Chelsea továbbra is küzd a befejezésekkel és a télen további költekezésben gondolkodnak. Fő célpontjuk a téli transzferablakban, a jelenleg a Brentford foglalkoztatásában lévő Ivan, az angol válogatott csatára, Ivan Toney. 

A 27 éves csatár jelenleg a 8 hónapos büntetését tölti, legközelebb 2024. Január elején léphet pályára. Az angol játékos összesen 232 alkalomal vétett az FA sportfogadással kapcsolatos szabályai ellen. A büntetés értelmében nyolc hónapra eltiltották minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől és 50 ezer fontos pénzbüntetés befizetésére is ítélték. 

Ivan Toney a tavalyi szezonban harmadik helyen végzett a a Premier League góllövőlistáján, Erling Haaland és Harry Kane mögött, összesen 20 rúgott góllal.A Chelsea problémája idén is a helyzetkihasználás, amin Toney érkezése segítene, hiszen kíváló fizikummal rendelkezik és a befejezései is könyörtelenek. 

Azonban jelentős ellenfelei akadtak az átigazolási piacon a londoni kékeknek. Másik két londoni klub is jelentős érdeklődést mutat az angol csatár iránt, az Arsenal és a Spurs is szívesen látná soraiban a támadót. A sajtónak elismerte az angol csatár, hogy szívesen igazolna Arteta csapatába.

Eközben london fehér felén, továbbra is Harry Kane utódját keresik, és Ivan Toney egy kifejezetten jó pótléka lenne a Bayern Münchenbe igazoló sztárnak 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr5018217235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása