Támadó Harmad

Támadó Harmad

Sorban állnak a topklubbok Jude Bellingham öccséért

2023. december 02. - Majer Marcell

Jude Bellingham az idei nyár legdrágább igazolásaként törte be a spanyol bajnokság ajtaját, és sokan már most a szezon legjobb igazolásának tartják, hiszen sorra dönti a rekordokat a Blankók színeiben és mindössze 12 találkozón már 11 góénál és 2 gólpassznál jár.

Egyes sajtóértesülések szerint a Real Madrid örömmel csábítaná magához Bellingham hasonló poszton játszó öccsét Jobe Bellinghamat is. Jobe jelenleg az angol másodosztályban (Championship) futballozik a Sunderland színeiben, akik jelenleg a 9. helyen állnak a saját bajnokságukban.

A Madridiakon kívül további topcsapatok is bejelentkeztek a mindössze 18 éves angol futballistáért. A Transfermarkt és az olasz CorSport információi szerint a Juventus is keimelt érdeklődéssel figyeli az angol fejlődését. A Premier League csapatai gyakran igazolnak a egy ligával alatta lévő Championshipből, így természetesen innen is van érdeklődés Bellinghamért. Többek között az újjáépülő Tottenham is szívesen tudná soraiban Bellinghamet.

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr4818272533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása