Támadó Harmad

Támadó Harmad

Új együttműködést jelentett be a Ferencváros az idei szezonra

2023. augusztus 17. - Majer Marcell

A Ferencváros a közösségi média felületein jelentette be, hogy a 2023/2024 szezonra egy különös együttműködést köt egy sikeres kriptotőzsde oldallal, a Binance-el. Az együttműködés során a Binance és a Ferencváros különböző kezdeményezésekkel igyekszik felhívni a rajongók figyelmét a legújabb technológiákra, mint a Web3 vagy éppen a blokklánc.

Ezenfelül a rajongóknak is kedveznek, minden hazai mérkőzésen ingyenes, limitált számban elérhető NFT-ket szerezhetnek, amiknek felhasználásával exkluzív jutalmakat (pólók, sálak és mezek) szerezhetnek be. A szezon végén az elegendő NFT-vel rendelkező rajongók különleges élményekben és más Fradival kapcsolatos jutalmakban is részesülhetnek. 

A szóban forgó NFT-ket a fanatikusok a bajnoki meccsekre kilátogatva vagy a hírleveleken keresztül lesznek majd képesek elérni. Az együttműködés részeként a Binance rendszerint megjelenik majd a Groupama arénában a pálya melleti LED kivetítőkön, illetve az óriás és más kijelzőkön is. Ezenfelül a stadionon belül pavilonokat állít fel a Binance, ahol a nézők különböző kriptóval kapcsolatos eseményeken vehetnek részt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadoharmad.blog.hu/api/trackback/id/tr118195239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása